Teramind

Teramind

Teramind – teljes humánerőforrás felügyelet

Kész megoldás a belső veszélyek ellen

A Teramind Enterprise azonnali megoldást jelent a munkavállalók felügyeletére és a belső veszélyek megelőzésére. A rendszer a fájlműveletektől a képernyőn megjelenő kritikus adatokig mindent felügyel, teljes körű audit naplót készít és veszélyes tevékenység esetén azonnal riaszt vagy beavatkozik.

Tevékenység napló

Minden felhasználói műveletről napló készül: képernyőfelvétel, email, chat, fájlaktivitás, nyomtatás, vágólap, stb. mind metaadatként elemezhető, SIEM-be küldhető vagy visszakereshető.

Biztonsági nevelés

Új munkavállalók biztonsági nevelésére tökéletes választás a Teramind: riaszt, tilt vagy átirányít ha valaki megszegi a szabályokat, például Dropboxba töltfel vállalati adatokat.

Belső veszélyek megelőzése

A teljes (képernyő)rögzítés aktív biztonsági kameraként ellenőrzi a munkát, korlátozza, megelőzi vagy rögzíti a rendszergazdák, beszállítók, privilegizált felhasználók visszaéléseit.

Produktivitás növelés

A pontos munkaidő nyilvántartással és a túl sok közösségi oldalhasználat (Facebook, YouTube, stb.) csökkentésével azonosíthatók a munkakerülők és jelentősen növelhető az aktív munkával töltött idő.

ScreenRecordingTevékenység rögzítés

  • Képernyőkép, Emailek, csatolmányok
  • Fájl aktivitás, mozgás, meghajtókon is
  • Alkalmazások és weboldalak
  • Hálózati forgalom
  • Felhő tárolók, fájl fel- és letöltések
  • Vágólap, Nyomtatás, Billentyűzet leütések

ScreenMiningKeresés a teljes képernyőn

A Teramind Enterprise egyedülálló képessége a valós-idejű OCR (automatikus karakter felismerés) ami minden képernyőn látható szöveget kereshetővé tesz. Ráadásul a megjelenő szövegek nem csak vizsgálatok során használhatók, de automatikus szabályok is létrehozhatók: például a Teramind rögtön riaszthat, ha megjelenik egy hitelkártya szám vagy kritikus adat a képernyőn. Ékezetekkel, cirill vagy héber betűkkel is tökéletesen működik.
 
 

ActivityRecordingAlkalmazások felügyelete

Weboldalak és különböző alkalmazások használatának teljes körű felügyeletével képet alkothat arról, hogy zajlik a mindennapi munka. Azonosíthatók a rejtett biztonsági kockázatok, a nem kívánatos alkalmazások, például Dropbox, Google Drive vagy éppen Fájlposta használata. Pontosan látható hogy az egyes szolgáltatásokkal milyen fájlok kerültek megnyitásra vagy feltöltésre, és a rendszer szükség esetén meg is akadályozhatja a káros tevékenységet.
 
 

ProductivityAnalysisProduktivitás elemzés

Növelje a vállalati produktivitást a munkavégzés hatékonyabbá tételével!
Egyénenként, csoportonként, osztályonként látható objektív produktivitás jelentések segíthetik a HR és a vezetői döntéshozás számos lépését.
 
 

RiskDashboardKockázatok áttekintése

A Teramind egyetlen képernyőn segít áttekinteni a kockázatosan viselkedő egyéneket, a gyakran megszegett biztonsági szabályokat és az érintett adatokat, dokumentumokat vagy honlapcímeket. A belső veszélyek megértése és megszüntetése itt kezdődik.
 
 
 

Hogy működik a Teramind?

rogzites

1. Rögzítés és beavatkozás

A munkaállomásokon és szervereken futó Teramind ágens minden felhasználói tevékenységet rögzít, és ha szükséges beavatkozik. Valós időben megakadályozhatja a káros tevékenységeket, például adatlopást.

2. Elemzés

A Teramind jelentései segítenek megérteni és áttekinteni a munkavégzést, az időbeosztásokat, a produktivitást és a legfontosabb biztonsági kockázatokat. Láthatóvá teszi a problémát és rögtön segít megoldást találni.


elemzes

 

kereses

3. Keresés

A Teramind szerver a vállalat fekete dobozaként minden vizsgálathoz rendelkezésre áll: egyértelműen és objektíven megmutatja, ki-mit tett és mit nem tett. Minden rögzített adat, akár tetszőleges képernyő tartalom is kereshető.

4. Integráció

A Teramind ellátja a SIEM-et a valódi felhasználói aktivitással, fájlmozgásokkal, vágólappal, nyomtatással; amelyekről tipikusan nem készül más napló. A rendszer API-n keresztül is integrálható és programozható.


integracio

 
 
 

Próbálja ki Ön is!

Nézze meg mire képes a Teramind egy teljesen működő, valódi adatokkal dolgozó tesztcégen keresztül.
 

Teramind videók