Miért Stormshield tűzfalat vásároljon?

Európa vezető kiberbiztonsági vállalata

A Stormshield tűzfalai és kiberbiztonsági megoldásai számos szempontból egyedülállóak: összegyűjtöttük, hogy miért a Stormshield tűzfal a legjobb választás a hálózata, végpontjai és adatai teljes körű védelmére.
 

Miért Stormshield?

Érvek az Airbus vállalata mellett
Icon-Mid-BestOfBreed[1]

 

A legnagyobb európai gyártó

A Stormshield az Airbus Csoport tagja és a világon az egyetlen EU használatra is minősített tűzfal gyártója.

Icon-Vulnerability-1[1]

Hazai regionális központ

A Stormshield Budapestre helyezte a közép-kelet-európai régió központját, így gyári mérnökökkel és teljes helyi raktárkészlettel tudja ellátni a hazai ügyfeleket.

Icon-Training[1]

Átlátható kommunikáció

Ügyfeleink számára a Stormshield megbízható gyártót jelent, akivel könnyű és hatékony együtt dolgozni a tűzfalak hosszú életciklusa alatt.

Icon-HighEnd-Certificate[1]

Magyar, elérhető árú tanfolyamok

Hazai instruktorok segítségével rendszeresen indulnak Stormshield tréningek, ahol magyar nyelven, gyorsan elsajátítható a tűzfalak működése.

Miért Stormshield tűzfal?

Érvek a tűzfal technológia mellett

Egyedülálló Application IPS technológia

A Stormshield tűzfalak motorját az egyedülálló IPS rendszer alkotja, amely egyetlen kernelmodulban egyesíti a biztonsági ellenőrzést, a protokoll-elemzést, a tűzfal szolgáltatásokat és az alkalmazás felügyeletet. A megközelítés eredménye rendkívül magas teljesítmény, maximális védelem mellett.

Hátsókapuktól mentes, valódi biztonság

Európai, katonai minősítésekkel is rendelkező gyártóként a Stormshield nem épít ügyfelei biztonságát veszélyeztető hátsókapukat tűzfalaiba, ahogy azt számos amerikai gyártó (pl. CiscoJuniperFortinet,
Sonicwall) már botrányok között megtette.

Magyar nyelvű, felhasználóbarát kezelőfelület

A Stormshield az egyetlen magyarul elérhető tűzfal, amit ráadásul rendkívül egyszerű használni. Tekintsen meg egy videót, vagy próbálja ki a demó tűzfalat!

A legjobb tartalomszűrőkkel

Bár a Stormshield tűzfalak árazása elmarad a prémium gyártóéktól, de a nyújtott védelem, és a felhasznált tartalomszűrők gyakorlatilag ugyanazok: a Stormshield is a piacon elérhető legjobb antivírust, webszűrőt és spamszűrőt használja.

Miért Stormshieldet vásároljon?

Érvek az áraink mellett

 

Bérlet vagy vásárlás?

A Stormshield tűzfalak a piacon egyedülálló módon elérhető kedvező árú havi bérlettel is, így a biztonság mindig kiszámítható költség marad.

Prémium szolgáltatások a legjobb árakon

Egyetlen kedvező árú Prémium előfizetésben egyesítettük az összes szolgáltatást, amit csak a Stormshield termékek nyújtani tudnak. Válassza a legjobb tartalomszűrőket, amelyek kompromisszumoktól mentesen a legjobb biztonságot nyújtják Önnek.

30% váltási kedvezmény

Más termékről, vagy elavult tűzfalról vált? Stormshield tűzfalra 30% kedvezménnyel cserélheti be régi eszközeit. A kedvezmény a tűzfalra és az előfizetésekre egyformán vonatkozik.

Közbeszerzésben is elérhető

Minden Stormshield tűzfal megvásárolható a központosított közbeszerzésben is, így intézménye egyszerűen juthat a legjobb védelemhez.