Breach Fighter

stormshield-enpoint-network-security-logo-300px[1]breach fighter stormshieldStormshield Breach Fighter

A fejlett, célzott támadások ellen a helyi vírusvédelem sokszor tehetetlen. Ilyen kártevők viselkedésének elemzését végzi a Stormshield felhő sandboxing szolgáltatása, amely szuperszámítógépes erőforrásokkal azonosítja az ismeretlen veszélyeket.
A Stormshield Breach Fighter, a Stormshield saját fejlesztésű-, felhő alapú-, tűzfalhoz kapcsolt hálózatos Sandboxing megoldása, mely Premium UTM előfizetés vagy Kaspersky antivírus előfizetés mellé rendelhető az SN500, vagy nagyobb, merevlemezzel rendelkező modellekhez érhető el, illetve 2017-től a legkisebb tűzfalak utódjaira is (SN160, SN210, SN160W, SN210W, SN310).

Az új, felhőalapú homokozós megoldás, a Stormshield Breach Fighter. A fontos részletek:

  • Ez egy további biztonsági réteg az új, még ismeretlen fenyegetések (és APT malware-ek) ellen.
  • Úgy működik, hogy a gyanús fájlt feltölti a Stormshield adatközpontjába az Airbus saját sandboxing elemzése céljából. 3 Airbus Cybersecurity adatközpont van, amelyek mindegyike az Európai Unióban található. Maga a sandboxing technológia a Stormshield Endpoint Securityn alapul.
  • Minden olyan protokollon működik (HTTP, SMTP, SSL titkosított forgalom, proxyk stb.), ahol a Stormshield Kaspersky vírusirtója is működik.
  • Az ügyfeleknek először Premium vagy Kaspersky licenccel kell rendelkezniük, a Breach Fighter további költséget jelent.
  • Szükség van egy merevlemezre (SN500 és magasabb modellek, vagy virtuális tűzfalak). A Breach Fighter adatlapja elmagyarázza, hogyan működik a szkennelés, és bemutatja az összes SNS eszköz globális hírnévhálózatát is, amely együtt dolgozik a malware binárisok hash kódjainak összehasonlításán. A Breach Fighter nagyszerű kiegészítője lesz az APT-k és a személyre szabott rosszindulatú fenyegetések miatt aggódó ügyfeleknek. A FireEye és más sandboxing-szolgáltatók áraihoz képest egyszerűen kötelező kiegészítő!!!
  • 30 napos, kockázatmentes próbakulcsot kaphat bármely Stormshield tűzfalhoz, amely merevlemezzel és érvényes előfizetéssel rendelkezik. Kérjük, csak kérje tőlünk a próbakódokat. A normál UTM csomaggal rendelkező ügyfelek a Kaspersky + Breach Figther-t együtt vásárolhatják meg, míg a Premium csomagot vásárlóknak csak a Breach Fighter kiegészítőre van szükségük.