Az Európai biztonság

Az Airbus Csoport részeként működő Stormshield elsődleges feladata az európai kiberbiztonság megvalósítása. Katonai minősítésű, NATO, EU és EAL4+ tanúsítványokkal rendelkező tűzfalaink, valamint végpontvédelmi és titkosító rendszereink jelentik az európai választ a kibertér biztonsági kockázataira.

Stormshield tűzfalakkal olyan hálózatbiztonsági megoldást választ, amely mellett az Európai Unió hadseregei, rendfenntartó erői és kormányhivatalai is előszeretettel döntenek.

A Stormshield hálózatbiztonsági technológia teljes mértékben európai kézben fejlődik, míg a vállalat jövőjét a 100 százalékos tulajdonos Airbus Csoport garantálja.

Szemben más, tőzsdei hátterű és marketing-orientált fejlesztőkkel, a Stormshield kiemelt ügyfeleire és stabil pénzügyi hátterére alapozva a biztonságot helyezi előtérbe. A termékfejlesztés irányát ezért nem a folyamatosan újabb termékekkel bővülő marketing, hanem az új biztonsági kockázatokra adott valódi válasz irányítja.

Kiemelt ügyfelek

  • Az Európai Unió Tanácsának Főtitkársága
  • Európai Bizottság
  • Európa Tanács
  • Európai Védelmi Ügynökség
  • Honvédelmi Minisztériumok
  • NATO és EU missziók

Az Airbus Csoport

airbus_ds1[1]Az Airbus Csoporthoz tartozó vállalatok meghatározó szerepet töltenek be a légi szállítási, űrtechnológiai és védelmi iparágakban. A csoport tagjai, az Airbus, az Airbus Defence and Space és Airbus Helicopters együttesen több mint 133.000 főt foglalkoztatnak és 65 milliárd euró éves árbevételt biztosítanak. A Stormshield elsődleges feladata az Airbus Csoport és ügyfelei független kiberbiztonságának megvalósítása, a megbízható hálózati infrastruktúra megalapozása.

Katonai technológia – elérhető áron

A Stormshield megközelítése szerint a katonai szintű biztonsági megoldásoknak nem feltétlenül kell katonai árcédulával párosulniuk. Egy magas biztonsági szintű megoldás is lehet piacképes: a Stormshield ezért terjeszkedik a kis- és középvállalati szektorban, fejleszt rendkívül magas ár/érték arányú tűzfalakat, új generációs végpontvédelmet és biztosít elérhető árú, magyar nyelvű hálózatbiztonsági tréningeket.