Stormshield

Stormshield_LogoEurópai biztonság.

Az Airbus Csoport kiberbiztonsági gyártója egyedülállóan megbízható, katonai minősítésű tűzfalat, végpontvédelmet és titkosítórendszert fejleszt. Ismerje meg a Stormshield biztonságát!

Termékeink


Stormshield Network Security

Tűzfal és UTM kis- és középvállalatoktól az adatközpontokig. A szabadalmaztatott Application IPS technológiára épülő tűzfal teljes körű, EU és NATO által egyaránt minősített biztonságot nyújt, és független az amerikai lehallgatási botrányoktól és a számos más gyártót érintő hátsókapuktól.


Stormshield Endpoint Security

Újgenerációs védelem kibertámadások, APT-k, nulladik napi sérülékenységek és ismeretlen kártevők ellen.A fejlett behatolásvédelem mellett rugalmas biztonsági házirend erősíti a munkaállomások védelmét, míg a hatékony alkalmazásfelügyelet sikeres megelőzhet számos kiberbiztonsági problémát.


Stormshield Data Security

Csoportmunkához fejlesztett adattitkosító megoldás, amely teljes körű végponttól-végpontig tartó titkosítást és EU/NATO minősített adatbiztonságot garantál. Lehallgatás, laptop elvesztése, kémprogramok és illetéktelen adatlopás mellett számos kiberveszélyt kizáró alapvető adatvédelemi réteg.