Stormshield tűzfal support

Alap esetben a megvásárolt vagy bérelt tűzfalhoz a beüzemelést követő 30 napig külön szolgáltatási szerződés nélkül biztosítjuk a rendelkezésre állást az alap mérnökóra díjon. Ez idő alatt a szervezetbe illesztés és egyéb finomhangolások megtörténnek.

Eseti feladatok elvégzésére a mindenkori rendszermérnöki szolgáltatási díjak szerint állunk rendelkezésre.

Stormshield tűzfal support és rendszermérnöki munkáink tapasztalataiból kiindulva hoztuk létre az átalánydíjas tűzfal rendelkezésre állás és support szolgáltatásunkat.

Azóta ez a biztonságot adó, állandó elérhetőséget és támogatást jelentő, rendelkezésre állast biztosító szerződés ügyfeleinkél is kiállta a próbát.

Legutóbb a koronavírus következtében elrendelt kijárási korlátozás, és a vele járó homeoffice jelentett váratlan terhelést a Stormshield tűzfal eszközök VPN elérésénél. Minden ügyfelünknél sikeresen megoldottuk a kiemelt terheléssel járó feladatot, de a szerződéses ügyfelek előnyt élveztek a sorban.

Legkedveltebb alap átalánydíjas tűzfal rendszermérnöki szolgáltatásunk:

  • Havonta 1 mérnök óra biztosítása, ami normál üzemenet mellett általában elegendő szokott lenni.
  • Kedvezményes óradíj a honlapon publikált mindenkori díjhoz képest.
  • Három szolgáltatási szint érhető el, tehát belép a közepesen sürgős rendelkezésre állási szint is (1,5 x szorzóval).
  • Negyedéves, utólagos túlmunka elszámolás.
  • A periódus végéig le nem dolgozott havi 1 óra terhére díjmentes konzultáció, kiberbiztonsági- és más megoldások tesztje, POC vehető igénybe.

Természetesen teljesen igényre tudjuk szabni a tűzfal mérnöki szolgáltatásunkat.