Vade Secure

Vade Secure email protection logo

Vade Secure levelezőrendszer védelmi spamszűrő

A Vade Secure Cloud a szervezet levelezőrendszerét előszűrő szolgáltatásként védi és tehermentesíti, hasonlóan például egy vállalati postát különválogató titkárnő munkájához. A beérkező fontos üzleti leveleket a titkárnő felbontás nélkül továbbadja, míg a kéretlen reklámleveleket eldobhatja, a szórólapokat és egyéb marketing anyagokat pedig egy külön asztalon összegyűjtheti, amit pár nappal később a szemetesbe helyez, ha a levelet senki más nem keresi.

Pontosan így működik a VadeSecure Cloud is: az internet felől érkező levelezést az Ön levelezőrend-szere előtt fogadja, így a belső rendszernek nem kell biztonsági kérdésekkel foglalkoznia és a rendszer, vagy a szűkös internetkapcsolat túlterhelése is kizárható. Beállításoktól függően a levélszemét, a reklámlevelek, a marketing célú hírlevelek, a káros csatolmányok és vírusos levelek rögtön törlésre kerülhetnek vagy karanténba helyezhetők, esetleg a tárgy megjelölésével továbbadhatók.

Használhat egyetlen központi karantént a levélszemét tárolására, vagy a felhasználók saját maguk is beléphetnek és ellenőrizhetik a számukra kiszűrt leveleket. Ugyanakkor a VadeSecure Cloud célja a lehető legkevesebb karbantartással működő üzleti levelezés biztosítása: mérnökeink minden nap azon dolgoznak, hogy a lehető legkevesebbszer kelljen a VadeSecure Cloud felületére belépnie, miután azt használatba vette.

A Vade Secure spamszűrőket a Cisco Ironport és a Stormshield tűzfalak OEM partnereként is ismerheti.

Vade Secure email protection logo
stormshield-enpoint-network-security-logo-300px[1]

Bejövő és kimenő levelek szűrése
A kimenő levelek teljes körű szűrésével a Vade Secure megóvja szervezete hírnevét és megbízhatóvá teszi az üzleti levelezést. Az elküldött levelek védelmével elkerülhetők az automatizált feketelistázások, amelyek akár hetekre megbéníthatják saját levelezését, egyetlen óvatlan spam kiküldése után.

Reklámlevél és hírlevél szűrés
A levélszűrő rendszerek állandó problémája azon reklámlevelek és hírlevelek szűrése, amelyek valójában nem spamek, mivel a címzett valamikor belegyezett a fogadásukra. Ugyanakkor a reklámlevelek mennyisége napról napra emelkedik, a leiratkozás pedig nem mindig működőképes – ezekre a kérdésekre nyújt megoldást a Vade Secure reklámlevél szűrése.

Többszintű, megbízható szűrés
– Hozzáférés adható a felhasználók számára
– Levelezőrendszer tehermentesítése