Mojo Networks

Mojo_Logo_Networks_Lockup_Blue_rgb

 
Nagy teljesítményű, megbízható wi-fi
 

 

A Mojo Networks biztonságos vállalati wi-fi megoldása rendkívül egyszerűen telepíthető, automatikusan felügyelt rendszert ad ami képes akár véglegesen kiváltani egy irodai vezetékes hálózatot. A korlátlanul skálázható felépítés, a nagy teljesítmény, a beépített közösségi szolgáltatások és kedvező árfekvés teszi a Mojo-t igazán vonzó vállalati wi-fi megoldássá.

 

Automatikusan működik, ráadásul kontroller nélkül

Mojo cloudA Mojo Networks felhőben menedzselt vállalati wi-fi rendszere mindig működik, automatikusan a lehető legjobb teljesítményt nyújtja. Semmilyen beállítás, finomhangolás vagy manuális felügyelet nem szükséges, még a telepítéséhez sem szükséges képzett helyszíni szakember.

A Mojo felhőben minden beállítás egyetlen kattintással, akár az összes eszközön egyszerre módosítható. A fa-struktúrába szervezett beállítások öröklődnek, így egyetlen beállítással lehet például egy új vendég hálózatot, vagy biztonságos SSID-t létrehozni akár az összes eszközön.

 

Beépített közösségi beléptetés és marketing

Mojo user-engagementA felhasználóbarát kezelőfelületen könnyen létrehozható egy Facebook, Twitter, Foursquare vagy más közösségi hálózat alapú beléptetés, amivel az egyszerű vendég wi-fi rögtön produktív marketing eszközzé tud válni.

A Mojo wi-fi ráadásul kuponokkal, kampányokkal, vendégkönyvvel, SMS beléptetéssel, böngészőbe való reklám illesztéssel és még sok más reklám-orientált képességgel segítheti a marketing csapat munkáját.

 

Teljes körű felügyelet a felhőben

mojo-all-platforms

A Mojo felügyeleti szolgáltatásokon keresztül minden hálózat és kliens forgalma részletesen, akár alkalmazásonként is elemezhető. Gyorsan megtalálható a szűk keresztmetszet, az esetleges problémák oka azonnal kideríthető. A Mojo segít szabályozni és teljes körűen felügyelni a wi-fi forgalmat, egyszerűen szabályozza a különböző alkalmazásokat (pl.: YouTube, Facebook videók) valamint wi-fi hálózatonként aprólékos teljesítmény- és biztonsági beállításokra nyújt lehetőséget.

 

A legbiztonságosabb wi-fi

Mojo laptop-managing-wifiMagasan vezetve a Gartner Wireless Intrusion Prevention System összehasonlításait, a Mojo AirTight wi-fi behatolásvédelmi rendszer nyújtja a legjobb elérhető vezetéknélküli biztonságot.

Az automatikusan működő védelmi rendszer a wi-fi támadások széles köre ellen nyújt védelmet, míg segít felfedezni és karanténba zárni az illegálisan használt wi-fi eszközöket, időben megakadályozva egy veszélyes adatszivárgást.

 

Mojo Networks Access Point eszközök

 

  C-130 C-120 O-90 C-75 C-65 W-68
Rádiók
és szabvány
3 rádió,
802.11ac Wave 2
2 rádió,
802.11ac Wave 2
2 rádió,
802.11ac Wave 1
2 rádió,
802.11ac Wave 1
2 rádió,
802.11ac Wave 1
2 rádió,
802.11ac Wave 1
Antennák belső belső belső/külső belső/külső belső belső
Portok 2 Gigabit Ethernet 2 Gigabit Ethernet 2 Gigabit Ethernet 2 Gigabit Ethernet 1 Gigabit Ethernet 5 Gigabit Ethernet
2 Gigabit Passthrough
Max. adatsebesség 1,7 Gbps 1,7 Gbps 1,3 Gbps 1,3 Gbps 866 Mbps 866 Mbps
Spatial streamek 4×4:4 MU-MIMO 4×4:4 MU-MIMO 3×3:3 MIMO 3×3:3 MIMO 2×2:2 MIMO 2×2:2 MIMO
Tápellátás 802.3at 802.3at 802.3at 802.3af 802.3af 802.3af
WIPS igen igen igen igen igen igen
Mesh igen igen igen igen igen igen
LTE interferencia csökkentés igen igen        
Adatlap
 

Mojo Networks testközelben

Tekintse meg a Mojo Networks megoldásait élőben, az alábbi tanulmánnyal és bemutató videókkal.
 
 

Akár 56% költségmegtakarítás


A Mojo wi-fi megoldások akár 56%-al olcsóbbak a helyben telepített, kontroller-alapú wi-fi rendszereknél. Tudjon meg többet!

 

 

Mojo Wireless Manager

Wi-fi központi menedzsment

Mojo AirTight

Wi-fi behatolásvédelem (WIPS)

Mojo Guest Manager

Vendég wi-fi és marketing megoldás

Mojo Canvas

Hotspot és portál szerkesztés