Grey Wizard

Teljes körű weboldal, API és DDoS védelmi szolgáltatás

A Grey Wizard weboldalak, webshopok és API-k védelmét biztosító, non-stop felügyelt szolgáltatás, ami megóvja internetes jelenlétét a DDoS túlterheléses támadásoktól és adatlopásoktól. A mesterséges intelligencián alapuló web application firewall (WAF) és a kizárólag Európai Unión belül lévő adatközpontok teszik ideális európai web-biztonsági megoldássá.

grey_wizard_diagram[1]


Többszintű DDoS (túlterhelés elleni) védelem

A túlterheléses DDoS támadások napokra lelőhetik a honlapját, így teljesen elérhetetlenné válik a vásárlók és látogatók elől. A Grey Wizard minden típusú és szintű DDoS támadás ellen védelmet nyújt, gyorsítja és biztosítja a weboldala állandó elérhetőségét.


Web Application Firewall a betörések ellen

A fejlett, mesterséges intelligencia alapú WAF megvédi a weboldalt az ismert és ismeretlen támadásoktól. A Grey Wizard távol tartja a hekkereket a fontos tranzakciós, vásárlási és személyes adatoktól, amelyek már a GDPR alá is tartoznak.Non-stop, 24×7 felügyelt szolgáltatás

A Grey Wizard egy nagy teljesítményű, globális Content Distribution Network (CDN) 100%-os elérhetőségi garanciával és non-stop felügyelettel. Az átlagos válaszidő technikai kérdésekre mindössze 6 perc.Mindössze 5 perc alatt bekapcsolható

Próbálja ki a Grey Wizard védelmét, aktiválja pár perc alatt és élvezze a CDN nyújtotta villámgyorsan betöltődő, biztonságos weboldalt.

Ingyenes próbaváltozat →


A Grey Wizard története

Eredetileg a Grey Wizard egy globális hirdetési portál fejlett gépi tanulást és mesterséges intelligenciát alkalmazó webes biztonsági rendszerének készült. A több ezer bot által létrehozott hamis fiók, lemásolt hirdetések és hekkerek támadásai fenyegették a portált, veszélybe sodorva üzleti modelljét és végül fenntarthatóságát.

Egy egyszerű CAPTCHA bevezetése nem oldotta meg a problémát és nem nyújtott rugalmas megoldást. A Grey Wizard éppen ezért gépi tanulással kezdte modellezni a jó és rossz felhasználók tevékenységét, létrehozva viselkedés alapú „ujjlenyomatokat”, amivel a rendszer önállóan meg tud különböztetni robotot és embert.

Ehhez az intelligens web alkalmazás tűzfalhoz (WAF) a fejlesztőcsapat egy tartalomelosztó hálózatot (CDN) épített, ami gyorsítótárazást, terheléselosztást és SSL-gyorsítást biztosítva rendelkezik a megfelelő sávszélességgel nagy túlterheléses támadások (DDoS) elhárításához. Így megszületett a Grey Wizard.

Az Európai Unión belül taláható adatközpontjaival a Grey Wizard teljes körű, elérhető árazású, 24×7 felügyelt weboldal védelmi szolgáltatást biztosít. A a védelem mellett a szolgáltatás is hangsúlyt kap, hiszen a non-stop elérhető technikai támogató csapat átlagos válaszideje alig 6 perc. A Grey Wizard így minden üzlet számára megnyugtató választ ad az internetes jelenlét folyamatosan felügyelt védelmére; új hardver, plusz sávszélesség és további biztonsági megoldások vásárlása nélkül.

 

50
 millió

DDoS támadás évente

 

 

1350
 Gbps

a legnagyobb DDoS támadás

Hogyan védi és gyorsítja a Grey Wizard a weboldalakat?

A Grey Wizarddal nem csak biztonságossá válik a weboldala, hanem villámgyorsan is betöltődik. Számos fontos lépés történik ebben a pár milliszekundumban:
>

 

1. Hálózati DDoS védelem

Először a Grey Wizard megállít és eldob minden olyan forgalmat, ami nem a weboldalhoz tartozik, beleértve a volumetrikus hálózati túlterheléses (DDoS) támadásokat.

 

2. SSL gyorsítás és optimalizálás

Mivel lényegében már minden weboldal SSL titkosítással (HTTPS) érhető el, a Grey Wizard kiépíti a biztonságos kapcsolatot a böngészővel és leveszi ezt a plusz feladatot a belső webszerver(ek) válláról.

<

>

 

3. Védelem az ismert támadások ellen

A Grey Wizard behatolásvédelme számos szabállyal és szignatúrával blokkolja az ismert sebezhetőségeket és támadási módokat, így virtuálisan foltozva a sebezhető belső weboldalt.

4. M.I. elemzi a látogató viselkedését

A Grey Wizard mesterséges intelligenciája elemzi a látogató viselkedését és automatikusan megkülönbözteti az emberi és robot, „jó és rossz” szándékú látogatókat.


<

>

5. Botok és alkalmazás-túlterhelés elleni DDoS védelem

Matematikai modellek használtaával a Grey Wizard mesterséges intelligenciája megállítja a káros automatizált botokat, és szűri a webszerver ellen irányuló alkalmazás szintű túlterheléses (DDoS) támadásokat.

6. Ellenlépések és beavatkozás

Amennyiben a Grey Wizard szükségesnek ítéli, a gyanús látogatóknál automatikusan ellenőrizteti a böngésző valódiságát vagy felhasználói beavatkozást kér (pl.: CAPTCHA), hogy megóvja a szervert a támadásoktól.


<

>

7. Gyorsított és optimalizált kiszolgálás

A statikus tartalmakat (pl.: optimalizált képek, scriptek, nagy fájlok) a Grey Wizard gyorsítótárból, a belső szerver(ek) terhelése nélkül szolgálja ki. Ráadásul a teljes weboldalt a legújabb HTTP/2 protokollon küldi el, ami jelentős gyorsulást eredményez a régi HTTP szerverekhez képest.

8. Terheléselosztás a belső, védett szerverek között

A dinamikus és új tartalmak a leggyorsabban elérhető belső szerverről kerülnek a Grey Wizardhoz, majd onnan optimalizálva a látogató böngészőjébe.


<

Próbálja ki ingyenesen!

Próbálja ki ingyenesen, kötelezettség nélkül a Grey Wizard védelmét a saját weboldalán!
Vegye fel velünk a kapcsolatot most!