Darktrace

DARKTRACE: A KIBERBIZTONSÁG JÖVŐJE

A Darktrace, az ex-titkosügynökök és matematikus által alapított, mesterséges intelligenciára és gépi tanulásra épülő hálózati önvédelmi rendszer.

BEMUTATKOZIK A DARKTRACE

A Darktrace egy teljesen új szemléletű, mesterséges intelligencia és gépi tanulás alapú védelmi rendszer a kibertámadások széles skálája ellen. A normál viselkedést megtanuló, szignatúrák és frissítések nélkül működő Darktrace valós időben azonosítja a normálistól eltérő hálózati veszélyeket, hasonlóan ahogy az emberi immunrendszerhez leküzdi az ismeretlen fertőzéseket.

A Darktrace segít azonosítani és blokkolni:

  • az ismeretlen, célzott, fejlett APT támadásokat
  • belső veszélyek, csalások, adatlopások előkészítését
  • zsaroló vírusok, bitcoin bányászat és más botok telepítését
  • hátsó kapuk jelenlétét és alkalmazását
  • ellopott jelszavakkal és belépési adatokkal való visszaélést
  • kockázatos, vagy illegális felhasználói tevékenységet

A vállalatot nemzetbiztonsági szolgálatoknál (NSA, CIA, GCHQ és MI5) képzett mérnökök és matematikusok alapították, az impozáns csapatban a brit kémelhárításért felelős MI5 előző vezérigzagatója és az amerikai CIA korábbi CIO-ja is megtalálható. A Gartner piackutató szerint ‘Cool Vendor’, valamint 2016 legjobb biztonsági vállalatának választott Darktrace a piac egyik leggyorsabban növekvő gyártója. Csak júliusban a Samsung és a KKR is jelentős összeget fektetett a Darktrace-be.

Ajánatkéréssel, projekt információkkal forduljon hozzánk bizalommal!