Babelnet

Titkosított üzenetek és telefonhívások, saját szerveren

A privát, házon belül hosztolt, végponttól végpontig titkosított Babelnet pont olyan egyszerűen használható mint a WhatsApp, Viber vagy a Facebook Messenger. Ellenben velük, a Babelnet 100%-ig biztonságos, lehallgathatatlan és minden adata a saját hálózatban marad.

Biztonságos üzenetküldés

Titkosított chat a mindenki számára ismerős WhatsApp/Viber-szerű felületen, amely fájl- és képküldésre, csoportos beszélgetésekre és biztonságos telefonhívásokra is lehetőséget nyújt.

Titkosított VOIP hívások

A kristálytiszta hanghívásoknál is erős kriptográfia biztosítja a kommunikáció titkosságát. A hívások sosem hagyják el a saját Babelnet szervert, a telefontól telefonig tartó titkosítás pedig garantálja a lehallgathatatlanságot.

Csoportos chat és emailek

A Babelnet biztonságos csapatmunkára illetve emaileket kiváltani képes, tematikus csoportos chatre is lehetőséget nyújt, amelybe Windows és Mac asztali gépekről is be tudnak kapcsolódni.

100%-ban saját szerveren

Saját kommunikáció, saját szerver, saját titkosítás, saját biztonság. A Babelnet teljesen házon belül működő rendszerét úgy tervezték, hogy még célzott kibertámadások esetén is megóvja adatai bizalmasságát.

 

Privát adatok. Saját Babelnet.

Titkos, bizalmas vagy érzékeny kommunikációkra is Facebook Messengert, Skypeot, Vibert vagy épp a Facebook tulajdonában álló WhatsAppot használja? Az adatai biztonsága nem függhet egy ismeretlen harmadik féltől, főleg nem egy olyan globális vállalattól, amely üzleti modelljét a kommunikáció lehallgatására és adatgyűjtésre alapozta.

Ha egy könnyen használható, mindenki számára ismerős chatet keres, amely az érzékeny és titkos kommunikációt valóban titokban tartja, akkor a saját, házon belül futó, biztonságos Babelnet a legésszerűbb döntés.


Babelnet devices

Támogatott platformok

A Babelnet elérhető iOS, Android, Windows és Mac OS operációs rendszereken.
Vagyis minden iPhone és Android okostelefonon, táblagépen, iPad-en illetve Windows vagy Mac laptopon, munkaállomáson fut Babelnet kliens.
Babelnet platforms

Komolyan vesszük a biztonságot.

A Babelneten belüli kommunikációt többrétegű titkosítás, azonosítás és integritás-ellenőrzés teszi biztonságossá. Minden üzenetet egy véletlenszerűen előállított, egyedi üzenetkulcs titkosít, és minden adat tárolás közben is titkosítva marad. A Babelnet szerver mindössze az eszközök közötti kapcsolatot hozza létre, de nem tárol titkosítási kulcsokat, érzékeny adatokat vagy visszafejtett üzeneteket. A titkosítási kulcsok mindig biztonságosan a végpontokon, a felhasználók eszközein maradnak.
 
Babelnet encryption
A Babelnet tervezése, majd a tervezés ellenőrzése számos elméleti és gyakorlati, aktív illetve passzív kibertámadás ellen megtörtént. Még ha a Babelnet szerver kompromittálódik, vagy egy sikeres man-in-the-middle támadás történik, akkor sem tud a támadó hozzáférni szenzitív adatokhoz és nem tudja lehallgatni a kommunikációt. A titkosítás feloldására egyedül a felhasználó saját eszköze képes; még a rendszergazdák, a Babelnet szerver üzemeltetői sem tudnak hozzáférni az üzenetek vagy a telefonhívások tartalmához.