Független e-mail archiválás a Google Workspace esetén

Vannak olyan ügyfelei, akik a Google Workspace-t használják? Hogyan archiválják ezek az ügyfelek az e-mailjeiket? A Google adatkezelési eszközét, a Google Vaultot használják?

Fehér könyv: A független e-mail archiválási megoldás előnyei a Google Workspace esetén

A Google Workspace felhőkörnyezet (korábban G Suite) nemcsak kiterjedt kommunikációs és együttműködési funkciókkal rendelkezik, hanem a Google Vault révén egy adatkezelési eszközzel is, amely lehetővé teszi az e-mailek archiválását.

Vannak olyan ügyfelei, akik a Google Workspace-t és talán még a Google Vaultot is használják? Ha igen, miért ne töltené le legújabb fehér könyvünket, és megoszthatná velük. A fehér könyv elmagyarázza, hogy a Google Vault mennyiben felel meg egy professzionális e-mail archiválási megoldással szemben támasztott követelményeknek, és hogy a Google Workspace felhasználók milyen előnyöket élvezhetnek egy olyan független e-mail archiválási megoldással, mint a MailStore Server.


Éljen a lehetőséggel: Exclaimer Mail Archiver megszűnt

Valószínűleg már látta a médiában. Az Exclaimer Mail Archiver 2021. július 1-jével megszűnt. Bár az Exclaimer 2022. szeptember 30-ig továbbra is biztosítja a termék támogatását, ez lehet a megfelelő pillanat, hogy felhívjuk a jelenlegi Exclaimer ügyfelek figyelmét a “Versenyképes frissítésre”, amelynek révén 50%-ot spórolhatnak a MailStore Server árából!

Ha ezek a vállalatok továbbra is Microsoft-független e-mail archiválási megoldást szeretnének használni, a MailStore Server ideális alternatíva számukra. Tudjon meg többet erről a témáról és a Versenyképes frissítésünkről.

Olvassa el a blogbejegyzést és kérje árajánlatunkat!