Cymulate

Cymulate biztonsági validálás

Validálja a védekezését valós támadásokkal, hogy megtudja, hol tud változtatni azon, ami igazán számít.

Valóban működik is a biztonság?

A kiberbiztonsági validálás a legújabb offenzív kiber megoldások piacát jelenti. Ismerje meg a Cymulate folyamatos biztonsági hitelesítést és tesztelje, auditálja a valódi védelmet, valódi támadások ellen!

Cymulate
Extended Security Posture Management

A naponta új támadásokkal bővített, teljes körű validációs platform kibővíti és leváltja a manuálisan végzett pentesztelést, red/purple teaming gyakorlatokat. Ismerje meg Ön is a jövő etikus hackereinek széles eszköztárát és használja a biztonsági audit szolgáltatást, plusz munka nélkül.

A MITRE ATT&CK® keretrendszer működtetése

A MITRE ATT&CK® keretrendszer a támadók taktikáinak és technikáinak globálisan hozzáférhető tudásbázisa. amely valós megfigyeléseken alapul. Rendszerezte az ellenfelek taktikáit és technikáit, így biztosítva egy közös rendszertan és referenciakeret a kibertámadás-gyilkossági láncról.

Az ATT&CK tudásbázis a Cymulate széles körben használja, hogy értelmes és életszerű támadási forgatókönyveket hozzon létre ügyfelei számára, hogy biztonsági ellenőrzéseik kihívás elé állítsák, értékeljék és optimalizálják azokat a produkciós környezetben.

A Cymulate Edge megismerése

Hogyan különböznek a célzott kibertámadás-szimulációk a behatolásvizsgálatoktól és a sebezhetőségi vizsgálatoktól?