Megérkezett a Babelnet, a “privát WhatsApp”

Legújabb termékünk a Babelnet titkosított kommunikációs rendszer: a biztonságos, saját WhatsApp, Viber, Messenger és Skype alternatíva

Titkosított üzenetek és telefonhívások, saját szerveren

A privát, házon belül hosztolt, végponttól végpontig titkosított Babelnet pont olyan egyszerűen használható mint a WhatsApp, Viber vagy a Facebook Messenger.

Ellenben velük, a Babelnet 100%-ig biztonságos, lehallgathatatlan és minden adata a saját hálózatban marad.

Babelnet devices

Biztonságos üzenetküldés

Titkosított chat a mindenki számára ismerős WhatsApp/Viber-szerű felületen, amely fájl- és képküldésre, csoportos beszélgetésekre és biztonságos telefonhívásokra is lehetőséget nyújt.

Titkosított VOIP hívások

A kristálytiszta hanghívásoknál is erős kriptográfia biztosítja a kommunikáció titkosságát. A hívások sosem hagyják el a saját Babelnet szervert, a telefontól telefonig tartó titkosítás pedig garantálja a lehallgathatatlanságot.

Csoportos chat és emailek

A Babelnet biztonságos csapatmunkára illetve emaileket kiváltani képes, tematikus csoportos chatre is lehetőséget nyújt, amelybe Windows és Mac asztali gépekről is be tudnak kapcsolódni.

Privát adatok. Saját Babelnet.

Titkos, bizalmas vagy érzékeny kommunikációkra is Facebook Messengert, Skypeot, Vibert vagy épp a Facebook tulajdonában álló WhatsAppot használja? Az adatai biztonsága nem függhet egy ismeretlen harmadik féltől, főleg nem egy olyan globális vállalattól, amely üzleti modelljét a kommunikáció lehallgatására és adatgyűjtésre alapozta. Ha egy könnyen használható, mindenki számára ismerős chatet keres, amely az érzékeny és titkos kommunikációt valóban titokban tartja, akkor a saját, házon belül futó, biztonságos Babelnet a legésszerűbb döntés.

Próbálja ki Ön is! Forduljon hozzánk ingyenes Babelnet tesztfiókért, vagy keresse bizalommal az EU Tűzfal csapatát további információkért.