Újra Informatikai Biztonság Napja!

Vezető IT biztonsági gyártóink kizárólagos hazai kiberbiztonsági disztribútora a Yellow Cube az eddigi legnagyobb ITBN konferenciára készül, ahol már három standon is várja az érdeklődőket. Találkozzunk a Groupama Arénában szeptember 20-21-én!

ITBN CONF-EXPO 2017: Stormshield, Vectra és F-Secure

Az ITBN CONF-EXPO központi témája idén a mesterséges intelligencia: az ember és mesterséges intelligencia kapcsolata sokrétű, számos aspektusa van. A műszaki, kiberbiztonsági megoldások mellett az ITBN konferencia előadásai szociálpszichológiai és etológiai oldalról is körbejárják a témát.

A központi témához kapcsolódóan idén Vectra Networks standon is várják a résztvevőket, ahol bemutatják a mesterséges intelligencián alapuló behatolás-detektáló és hálózatvédelmi rendszert, amely minden aktív kibertámadást felfed a védett hálózatban. A konferencián és standon részt vesz a Vectra Networks regionális igazgatóhelyettese is.

Továbbá Stormshield és F-Secure gyártói standokkal is részt vesznek a konferencián, ahol közelebbről is megismerkedhetnek tűzfal és végpontvédelmi megoldásainkkal. A rendezvényen előadást tart Mikko Hyppönen, az F-Secure kutatási igazgatója is, így a konferencia alatt vele is lehet beszélgetni. Látogasson el gyártóinkhoz és találkozzunk az ITBN konferencián!

f-secure

stormshield-enpoint-network-security-logo-300px[1]

vectra2

A konferencia időpontja és helyszíne:

2017. szeptember 20-21.
Groupama Aréna
1091 Budapest, Üllői út 129.

Az ITBN CONF-EXPO 2017 konferencia továbbra is ingyenesen látogatható, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött, ahol egy referencia személy megadása szükséges.

A regisztrációnál hivatkozzon a Yellow Cube-ra, adja meg a [email protected] email címet, és visszaigazolják regisztrációját. Akik rendelkeznek a 2016-os regisztrációs kódjukkal és email címükkel, azoknak idén nem szükséges újra ajánlást kérni.

Forrás: Yellow Cube