NETASQ tűzfal megújítás

Új Stormshield UTM tűzfal vásárlása esetén a régi tűzfalat kedvezményesen beszámítjuk!

Miért alapvető fontosságú a megújítás?

A NETASQ UTM tűzfal megbízhatóságának alapját a folyamatos védelmi fejlesztések és a mindig naprakész védelem alkotja. Előfizetés és folyamatos frissítések nélkül a tűzfal gyorsan elveszíti megbízhatóságát és nem képes további hatékony védelmet nyújtani, ezért gondoskodni kell leváltásáról. Előfizetés nélkül a hardvergarancia és a terméktámogatás is egyformán elveszik.

UTM előfizetés tartalma
• Hardver garancia
• Antivírus adatbázisok
• Spamszűrő adatbázisok
• Webszűrő / kategorizált URL-szűrő adatbázis
• IPS (behatolásvédelem) és DPI (protokollelemzés) rendszerek folyamatos frissítése
• Frissítés továbbfejlesztett firmware verziókra
• Terméktámogatás

Felhasználószámban és IP címben korlátlan licenc

További választható előfizetések
• Kaspersky Anti-Virus – Az óriási károkozó adatbázissal rendelkező Kaspersky Anti-Virus rendszer prémium vírusvédelemre cseréli a beépített szabad ClamAV antivírust, amely így fontos plusz réteggel bővíti a végpontvédelmi antivírust.
• Vulnerability Manager – A hálózati forgalom folyamatos elemzésével működő passzív sebezhetőségvizsgálat teljes képet ad a hálózati eszközökről, a futó szolgáltatásokról és a hálózat könnyen támadható pontjairól.
• Extended Web Control – A felhő-alapú, kibővített webszűrő segítségével több mint 100 millió weboldalt tartalmazó adatbázis és 65 kategória alapján tudja valós időben szabályozni, hogy milyen weboldalakhoz engedélyez hozzáférést.

Prémium UTM előfizetés minden választható opciót egyben, kedvezményes áron tartalmaz: Prémium Kaspersky Antivírus, Extended Webfilter URL szűrés, NGFW, IPS, VPN, Vulnerability Manager, Antispam, Firmware frissítések, IPS frissítések, Vulnerability Manager, Alkalmazás frissítések, Antivirus frissítések, URL frissítések, Antispam frissítések.

A Stormshield UTM tűzfal folyamatos UTM előfizetéssel tartja naprakészen a teljes hálózat védelmét: vírusvédelem, behatolásvédelem (IPS), protokollelemzés (DPI), spamszűrő, webszűrő és minden más alrendszer frissítését, valamint a legújabb fejlesztéseket tartalmazó firmware verziókra való ingyenes frissítés lehetőségét is biztosítja. A tűzfal naprakész és hatékony védelmét 1-5 éves időtartamra vásárolható előfizetéssel biztosíthatja. Aktív előfizetéssel új tűzfal szoftverre is válthat, amivel minden új fejlesztéshez és új védelmi rendszerhez ingyenesen hozzájut.

ÉLETTARTAM GARANCIA: Az előfizetések a hardveres garanciát is tartalmazzák.

Évforduló előtt a megújítási programban információt küldünk a regisztrált felhasználóknak, ami segít az igényeknek megfelelő előfizetés kiválasztásában. Ha Ön nem nálunk regisztrált, vagy vásárolt, akkor meg kell adnia az eszköz pontos adatait.

A rendszer telepítéséhez, finomhangolásához vegye igénybe megfelelő szolgáltatásunkat!