EU Tűzfal bemutatkozás

Az EU Tűzfal csapata magyar nyelvű hardveres UTM tűzfalakat és előremutató IT biztonsági megoldásokat kínál kényelmes és biztonságos vásárlással- vagy bérlettel.

Stormshield Network Security hardveres UTM tűzfalak teljes körű, katonai minősítésű hálózati védelmet biztosítanak. Emellett fejlett Endpoint Security és Data Security megoldásokat kínálnak.

F-Secure Protection Service for Business (PSB) felhőből menedzselhető európai biztonsági szintű díjnyertes vállalati végpontvédelem.

MailStore Server email archiváló végleg kizárja az adatvesztést a biztonságosabb és költséghatékonyabb levelezés és keres mellett. Mindezt GDPR megfelelőségi és adatmegőrzési szabályokkal.

Vade Secure megóvja szervezete hírnevét és megbízhatóvá teszi az üzleti levelezést. Segítségével elkerülhetők az automatizált feketelistázások, amelyek akár hetekre megbéníthatják saját levelezését, egyetlen óvatlan spam kiküldése után.

Mojo Networks kontroller nélkül automatikusan működő vállalati Wi-Fi hozzáférési pontok egyedülálló vezetéknélküli biztonsági szolgáltatásokkal és látványos vendég wifivel.

A Vectra Networks vagy Darktrace megoldásaival sikeresen megtisztítható a biztonsági riasztások keltette egyre nagyobb zaj, és a biztonsági üzemeltetés minden emberi erőforrással a valódi anomáliákra koncentrálhat. Ráadásul az elemző sosem téved: minden jelzett viselkedésminta-változás valódi, bizonyított és visszajátszható.

Emberi kockázatok kezelése UEBA megoldásokkal. A belső emberi veszélyek, az ellopott jelszavak, az illetéktelenül elhozott dokumentumok, az átláthatatlan jogosultság-kiosztás vagy épp a szándékos károkozás megoldhatatlan problémát jelentenek a tradicionális védelmi rendszereknek. Dtex Systems, ObserveIT, STEALTHbits, Teramind, Varonis és WALLIX.

Az A10 Networks alkalmazás-gyorsító, terhelés-elosztó és DDoS-védelmi megoldásai honlapjait és felhőjét megbízhatóvá, villámgyorssá teszik, miközben megvédik a legveszélyesebb hálózati támadásoktól.

Válasszon Európai Uniós és felhőből menedzselhető IT biztonsági megoldásokat, az EU tűzfal csapatától!

IT Security Made in Europe – Made for the Future