Szálláshelyi Wi-Fi fejlesztés a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében

A 2017 július 3-án bejelentett eddigi legnagyobb hazai szállásfejlesztési támogatási konstrukciójában egy hónap múlva, szeptember 1-jétől lehet majd a pályázatokat benyújtani a vidéki szálláshelyek fejlesztésére. A Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukcióban erre évek alatt 300 milliárd forint támogatás juthat.

A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program

A Program keretében lehetőség lesz a szállodai Wi-Fi fejlesztésére és egyéb informatikai megoldások bevezetésére is.

A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programban kiemelt cél a szállodai szektor minőségi szintlépése. A konstrukció másik legfőbb törekvése, hogy az egyes turisztikai élményelemek csomaggá rendezését ösztönözze Magyarországon (szálláshelyeket az attrakciókkal, attrakciókat egymással), amely a magyar turizmus versenyképességének erősítése mellett hosszabb tartózkodási időt és magasabb vendégköltést eredményez a fejlesztési térségekben.

Social-WiFi[1]
Forrás: mojonetworks.com

Korszerű informatikai megoldások

Ebben jelentős szerepe lehet a korszerű informatikai megoldásoknak is, úgymint az előremutató-, jövőálló-, egyszerűen menedzselhető Wi-Fi hirdetési rendszereknek.

Hiszen a Mojo Networks felhőben menedzselt vállalati Wi-Fi rendszere mindig működik, automatikusan a lehető legjobb teljesítményt nyújtja. Semmilyen beállítás, finomhangolás vagy manuális felügyelet nem szükséges, még a telepítéséhez sem szükséges képzett helyszíni szakember.

Vendég Wi-Fi

A felhasználóbarát kezelőfelületen könnyen létrehozható egy Facebook, Twitter, Foursquare vagy más közösségi hálózat alapú beléptetés, amivel az egyszerű vendég Wi-Fi rögtön produktív marketing eszközzé tud válni.

Mobile-Engagement[1]
Forrás: mojonetworks.com

Wi-Fi reklám

A Mojo Wi-Fi ráadásul kuponokkal, kampányokkal, vendégkönyvvel, SMS beléptetéssel, böngészőbe való reklám illesztéssel és még sok más reklám-orientált képességgel segítheti a marketing csapat munkáját.

A Mojo felhőben minden beállítás egyetlen kattintással, akár az összes eszközön egyszerre módosítható. A fa-struktúrába szervezett beállítások öröklődnek, így egyetlen beállítással lehet például egy új vendég hálózatot, vagy biztonságos SSID-t létrehozni akár az összes eszközön.

Mojo_Logo_Networks_Lockup_Blue_rgb